Naslovna / POSLOVNI SOFTVER / Besplatni poslovni softver za male firme
taur poslovni softver

Besplatni poslovni softver za male firme

Print Friendly

Kompanija Tauryss-infoteh iz Beograda odlučila se za  nesvakidašnji korak za naše prilike.Naime ova  softverska kuća je rešila da Lite verziju svojeg poslovno računovodstvenog programa omogući potpuno besplatno svim korisnicima u Srbiji.Treba napomenuti da Lite verzija Taura jeste namenjena malim firmama i da poseduje osnovne funkcionalnosti koje su potrebne preduzetniku početniku.U ovom softveru možete pronaći sledeće komponente:

Kalkulaciju

Dnevnu prodaju

Lager listu

Kepu knjigu

Finansijsku evidenciju

Dakle sve ono što je potrebno za jednu malu firmu.Taur poslovno informacioni softver je portabl, možete ga lako prenositi sa računara na računar a takođe instalacija Lite verzije nije ograničena brojem računara.

Da bi preuzeli ovaj besplatni softver kliknite ovde

Za vas preporučujemo:

SEO Google

5 načina kako da budete na naslovnici Googlе-a i zaradite! Koristite SEO!

Da bismo odgovorili na pitanje šta je SEO optimizacija (Search Engine Optimization) najpre treba pitati …

11 Komentari

 1. Dušan

  Šta kod Vas podrazumeva besplatan softver za male firme? Da li je to Lite verzija u trajanju od 30 dana? Ili je možda trajno besplatna?

  • Poštovani Dušane u pitanju je Lite verzija koja je zauvek vaša i besplatna.Naravno ova verzija nema sve funkcije ali je dovoljna za početak rada.

 2. igor

  instalirao sam ovaj program ali mi trazi korisnicko ime i lozinku. sta treba da se uradi?\

 3. zasto niste napisali lozinku?

 4. Predrag

  Postovani,
  gore vidim da ste odgovorili Dusanu da je Lite verzija zauvek nasa a nakon instalacije i pri pokretanju programa, pise da on traje do odredjenog datuma? Sta se desava nakon isteka tog datuma?

 5. Ivan

  Da li podrzava rad sa fiskalnom kasom?

 6. Tijana

  Postovani da li mozete da mi objasnite samo kako mogu da pisem evidenciju kupaca, dobavljace i izvode sam ukapirala, ali ne mogu sifre kupaca i gde pisem njihova zaduyrnja i uplate . Program je super samo oko toga ne mogu da se snadjem. Pozzz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *