Print Friendly, PDF & Email

Parfemi na poslu su pitanje koje se ne odnosi samo na žene nego i na muškarce. Verovatno ste i vi imali kolegu za kojim ostaje oblak parfema. Još je veći problem sedeti u sobi ili na sastanku sa nekim i njegovim mirisom.

Kada se radi o nošenju parfema u kancelariji, suptilnost je od presudne važnosti.Profesionalni prostor je mesto gde se diskretnost u korišćenju parfema ceni, neki čak veruju da nikakav parfem, pa čak ni najneprimetniji, nije primeren za poslovne sastanke.

Eau de cologne i eau de toilette sadrže dosta alkohola što znači da će miris brzo ispariti. Eau de parfum  i perfume imaju veću koncentraciju mirisa, zbog čega ih treba nanositi u mnogo manjim količinama. Ako želite smanjiti miris na minimum, odaberite losion za telo ili kremu.

Lagani, sveži, voćni ili cvetni parfemi na poslu će biti prihvatljiviji od teških i senzualnih parfema koji su prihvatljiviji za večernje izlaske. Zato, evo nekoliko predloga šta da izaberete za posao.

Infusion d’Iris Prada je orijentalno drvena kompozicija sa nežnim notama mandarine, galbanuma, narandže i narandžinih cvetova uz arome irisa, kedra i vetivera, u srcu. Donje note, sačinjene su od tamjana i benzoina.

Terre d’Hermes je elegantan miris koji se zasniva na harmoniji nota vazduha i nota zemlje. Ovo je svojevrsno putovanje kroz različite elemente. Uključuje klasično muško trio: citrus, drveće i mošus. Osnovne note su: grejpfrut, naranža, kremen, biber, ružičasti biber, pelargonija, pačuli, kedar, vetiver i benzoin.

Osvježavajući i blistavi L’Eau de Chloe miris je najavljen kao poletni, veoma svež i citrusni chypre-cvetni. Poseduje iskričave akorde citrusa koji podsećaju na limunadu, akorde ružinih latica i destilovane ružine vodice koja daje rosni karakter mirisu, te elegantni i topli veo pačulija za eleganciju i topao finiš.

Eau Sauvage Dior za muškarce je tipičan parfem za svakidašnju nošnju. Jasne i sveže note limuna i ljutkasto svežeg ruzmarina se perfektno slažu s muževnim, drvenim nijansama podloge. Kreator je parfem učinio legendarnim i prepoznatljivim po prefinjenim aromama, komponovanim uz lavandu na muževnoj drvenoj osnovi. Uključuje note: limuna, bergamota, bosiljka, kima, lavande, voća. U srcu su jasmin, ruža, karanfil, koren irisa, korijander, pačuli i sandalovina.

Vanitas Eau de Toilette Versace zamišljen je sa još svežijim mirisnim nijansama u kombinaciji sa ‘vrlo Versace’ dizajnom ambalaže, za sve žene koje vole eleganciju i ekskluzivnost koji su deo DNK ovog brenda. Kompozicija stapa note frezije i ružinih latica u vrhu sa srcem cveta tiare i osmantusa i bazom kedrovine i crnog čaja.

http://parfemcentar.com/Paul-Smith-c-265.html