Print Friendly, PDF & Email

Kako portal Startit prenosi u Beogradu 7.apirla 2015 u Domu omladine organizuju Startit Meetup. Poziv je upućen svim Srpskim programerskim kućama koje su spremne da izadju sa svojim projektima. Gost ove manifestacije je Launchub investicioni fond iz Bugarske, koji traži timove u koje bi potencijalno uložio do 1 milion evra.

Dogadjaj će sadržati predavanja o preduzetništvu I investicijama koje su važne za domaće startapove, a biće I organizovano predstavljanje domaćih startupova koji ispunjavaju kriterijum za izložbu.

Stanislav Sirakov partner ovog fonda govoriće o iskustvima koje je skoro dugo deceniju i o iskustvima rada na 46 različitih startupa na kojima je radio. Dodinućemo I teme o Eu fondovima za koje postoje naznake da će biti obnovljeni.

Pored ovoga biće I predstavljene mogućnosti za domaće startape unutar ovog investicionog fonda, kao I mogućnosti koje postoje kroz Microsoft BizSpark program I Microsoft Ventures.

O preduzetništvu će govoriti braća Vujadin I Nemanja Divljak osnivači Fillbyja. Iskustvo je nemerljivo jer je ovaj startup imao do 6 miliona korisnika svojih usluga mesečno.

Prisustvo na dogadjaju je otvoreno I besplatno za sve zainteresovane potrevno je samo da se prijave na sledećem linku.