BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Naslovna / O nama

O nama

Print Friendly, PDF & Email

Sajt www.preduzetnik.rs počeo je sa radom septembra 2005 godine kao prvi servis namenjen preduzetnicima i menadžementu malih i srednjih preduzeća.Za kratak period postojanja stekao je veliko poverenje i uspeh kod poslovne populacije.

Naši sadržaji su konstruisani kao korisna alatka svim poslovnim ljudima.Na lokaciji objavljujemo samo proverene i korisne članke koje su plod iskustva stranih i domaćih stručnjaka i preduzetnika.

Naš cilj je da napravimo mesto gde će se svi moći da razviju svoj preduzetnički duh. Poboljšaju svoje poslovne performanse i obezbede bolji život svojim porodicama i sebi.

Saradjujemo sa velikim brojem firmi i pojedinaca, otvoreni smo za sve vaše ideje i predloge.

Ukoliko ste zainteresovani uvek možete da postanete član našeg tima

  1. (obavezno)
  2. (Potreban validan email)
 

cforms contact form by delicious:days

jedan komentar

  1. Dragi prijatelji, preduzetnik sam od 1993 godine kada smo vecina nas to postali silom prilika. Od tada do danas preduzetnistvu se nije poklanjalo paznje kakvu zasluzuje. Trudim se da vasa iskustva prenesem i citaocima mog bloga resocijalizacija.blogspot.com u cilju afirmacije preduzetnistva i pomognem onima kojima je potrebno. Edukativni i kreativni sajtovi poput vaseg su jedan od puteva podrske ljudima koji zele da pokrenu svoj mali biznis ili unaprede postojeci. Hvala, bice mi drago da saradjujemo na bilo koji nacin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *