Print Friendly, PDF & Email

OnePlus3 recenzija:

oneplus3_front_preduzetnik1

OnePlus3 review

Oneplus3 nije više nov na trzištu, a komanija OnePlus se nikada nije udaljila od svog marketinga: poznati po svojim „flagship killer“ i „never settle“, marketinškim sloganima i ciljanja na kupce koji žele vrhunski telefon za pola cene Samsung Galaxy i Apple iPhone modela, ali sa sličnim performansama.

Za brend koji je počeo od (skoro) nule, , ta vrsta privlačenja pažnje je bila potrebna. OnePlus je morao da porekne sve i pokušata da bi dobio proizvod koji će prevazići nedostatke svojih prethodnih proizvoda I mišljenja da su nezrela kompanija tako je nastao: Oneplus 3.

Nestao je izuzetno neugodan sistem pozivnica za kupovinu koji je rezultirao nedeljama čekanja. Da li je vreme da počnete da razmatrate OnePlus ozbiljno? Sa masivnim lansiranjem prvog dana, sa dostupnosti u 31 zemalja širom sveta i brzom dostavom OnePlus 3 znači ozbiljan posao. Hajde da vidimo o čemu se radi.

 

Dizajn:

Zreo , dobar dizajn sa udobnim, ergonomskim osećajem u ruci.

oneplus3-2.preduzetnik

OnePlus3 dobro leži u ruci

OnePlus3 odlikuje zreo, čvrst dizajn: izrađen je iz jednog komada aluminijuma, ima tu značaja osećaj koji dobijete od vrhunskih uređaja. Dizajn nije nešto novo ili originalni po sebi: telefon liči na jedan od HTC telefona, kamera izgleda veoma slična onoj od mnogih Huawei telefona, ali mi nismo primetili da je OnePlus pokušao da klonira određeni uređaj, nego više a sve to zajedno deluje dobro.

 

Display:

 

OnePlus3 ima „Optic“ AMOLED ekran 5,5 inča sa rezolucijom od 1080×1920 piksela. Iz čiste perspective brojeva, ekran OnePlus 3 nije tako oštar u odnosu na neke druge high-end androide, međutim, nalazimo da će ova rezolucija (1080×1920) biti dovoljna za ovu veličinu ekrana, pružajući oštar i čist prikaz koji je lako čitati.

 

User interface:

oneplus3ui.preduzetnik

OnePlus3 interfejs skoro kao stock android

Skoro čisto Android iskustvo sa nekoliko dodataka i prilično dobrih opcija. Drugi Android proizvođači telefona mogu da pozajme neke od njih.

Dok smo imali puno toga da kritikuju zbog displeju OnePlus3, čist interfejs i brze performanse telefona nas je ostavilo impresioniranim.

OnePlus3 dolazi sa Android 6.0.1 sistemom unapred instaliran i Oxygen OS(OnePlus verzija prilagođavanja Androida) interfejs. U najvećem delu, izgleda kao da koristite nešto slično Nexus liniji, stock Android telefon.

 

Performanse:

Deo ugleda Oneplus je da je kompanija uspeva da izgradi telefone sa najmoćnijim komponentama koje su dostupne na tržištu i prodaje ih po veoma niskim cenama. To je to učinio još jednom sa Oneplus3: telefon ima vrh ponude Snapdragon 820 čip, i to u timu sa 6 GB ram memorije obavlja sve vrhunski. Aplikacije učitavaju veoma brzo, kretanje kroz menije je lako, a telefon izgleda brzo I fluidno. Kamera ima 16 megapiksela I dobro izvršava zadatke ali primetno je da bi za telefon te klase video mogao biti bolji.

 

Zaključak:

 

Neki dve godine nakon lansiranja uz veliku buku OnePlus je kompanija traje do danas. Ukinut je sistem pozivnica za kupovinu, a to omogućava korisnicima da kupe Oneplus3 odmah.

Cena $ 400 za ovaj telefon sa Snapdragon 820 čipom je jednostavno odlična. To je jedna od najboljih ponuda koju možete dobiti.

Međutim, trebalo bi da znate da to nije baš „flagship killer“ kako ga nazivaju. Oneplus3 nudi prednosti kao što dobre performanse, osećaj brzine i fluidnosti u radu;64GB prostora za skladištenje će svakako biti dovoljno, kao i brza i dobra kamera.

OnePlus3 nije uspeo u dve ključne oblasti. Kvalitet prikaza na ekranu je prosečan(što se nas tiče mogao je biti bolji bar malo), jer je to jedan od lošijih ekrana koje smo videli na velikom telefonu koji je lansiran u poslednjoj godini ili dve, ali nadamo se da će predstojeća ažuriranje za Oneplus će ovo popraviti. Zatim, tu je trajanje baterije koje je takođe prosečno a to je mogao biti segment gde ovaj telefon imao šansu da se istakne i izdigne u odnosu na konkurenciju.

OnePlus3.preduzetnik4

OnePlus3 – the flagship killer

Na kraju krajeva, čini se da je OnePlus uspeo. OnePlus 3 je na mnogo načina specifičan dobar dizajn bez mnogo dodataka u smislu posebnih karakteristika I skoro čist android sa vrhunskim komponentama je odlična kombinacija . Radi dobro. Pritom cena od 400$ u odnosu konkurenciju koja uglavnom košta duplo više, to je definitivno nešto posebno. Za poručivanje posetite https://oneplus.net/3