Print Friendly, PDF & Email

„Qatar Airways“ , nacionalna avionkompanija Katara, odlučila je da konkurs za posao ovog puta proširi i na grad Niš. Premda su svi prethodni razgovori za posao ove kompanije u našoj zemlji bili isključivo u Beogradu, „Qatar “ je odlučio da ove godine potraži stjuarde i stujardese direktno i u Nišu.  Ukoliko je ovo posao kojim želite da se bavite, potrerbno je da se se 20. fabruara prijavite aviokompaniji iz Katara, a onda dođete na razgovor sa predstavnicima „Qatar Airways-a“  21. februara , od 9 do 17 časova u hotelu „Grand“.

Uslovi za konkurisanje isti su kao i prethodnih godina:

 

 – minimalna starost od 21 godine,

– minimalni raspon ruku od 212 centimetara,

– minimalno srednjoškolsko obrazovanje sa tečnim pisanjam i govorom engleskog jezika,

– odlično zdravlje i fizička spremnost,

– spremnost za preseljenje u Dohu, glavni grad Katara.


Svi zainteresovani koji ispunjavaju ove uslove, na razgovor bi trebalo da dođu u poslovnoj garderobi i da sa sobom ponesu CV, fotokopiju pasoša, fotografiju za pasoš snimljenu u poslovnoj garderobi (bez naočara), fotografiju pune visine snimljene takođe u poslovnoj garderobi, i fotokopiju diplome o završenom školovanju.

U pozivu koji je „Qatar Airways“ uputio svim zainteresovanim podseća se da je ova aviokompanija lider u gostoprimstvu u svetu. Zainteresovani se pozivaju da se priključe multinacionalnom timu kabinskog osoblja i „uživaju u neoporezivom paketu nadoknade, uključujući smeštaj i dodatke za prevoz na posao“.

Za više detalja pogledajte ovaj link

http://flightattendantcentral.com/recruiting-now/qatar-airways/.

Srećno!