Print Friendly, PDF & Email

shopping_girl_1_2_3Mlada kompanija, We Do Bags, koja je donela potpuno osveženje na tržištu Srbije, odlučila je da pruži priliku svim preduzetnim ženama da pokrenu svoj biznis.

O čemu se radi?

Kako i samo ime kaže, We Do Bags se bavi proizvodnjom ženskih tašni i ostale galanterije.  Međutim,  ono po čemu se izdvaja ova kompanija, jeste što nudi jedinstvenu mogućnost mušerijama da na  postojećim modelima tašni menjaju boje i materijale i tako sami dizajniraju svoju tašnu. A , sa paletom od preko 100 vrsta materijala i boja i izborom oko 30 basic modela torbi i više je nego lako privući kupce i ostvariti njihove želje!

Dakle, po prvi put u Srbiji otvara se mogućnost kupcima da dizajniraju sami svoje torbe i uklapaju ih iz cipele, sandale, baletanke, haljine…šta god žele. I? Sve to po izuzetno pristupačnim cenama,  što bi se reklo po kineskim cenima. Ili, da budemo još slobodniji – kupci mogu po ceni kineskih nekvalitetnih tašni kupiti  kvalitetan domaći proizvod!

Dakle nema više lošeg kvaliteta, a kupac sam može da prilagodi boje i materijale koji odgovaraju njegovoj odeći! Upravo to čini We Do koncept jedinstvenim u zemlji, ali i šire.

Da pojednostavimo vaši budući kupci mogu sami da dizajniraju svoju novu tašnu! 

Sa idejom da ovaj koncept proizvodnje i prodaje širimo dalje, tražimo agente prodaje za sve gradove u Srbiji. Od agenata se traži dobra volja, preduzetnčki duh i maštovitost, a ulaganja su minimalna. Cilj svakog agenta je da u doglednoj budućnosti ima u svom mestu franšizni prodajno izložbeni salon We  Do.  Na ovaj način pomažemo sopstvenu proizvodnju, zapošljavamo naše prijatelje, rođake i komšije a sebi stvaramo kupce.

Dakle, ukoliko želiš da budeš We Do agent prodaje u svom mestu, kontaktiraj nas!

www.wedotasne.com

FB:Tasne We Do

Katalog We Do:https://issuu.com/bojanbojovic/docs/111_katalog__1_

Pozivamo Vas da nam se pridružite i pokrenete sopstveni We Do biznis.

Za sve informacije možete se obratiti menadžeru razvoja Ani Stanković 062/606534 ili nas kontaktirati putem kontakt forme.

  1. (obavezno)
  2. (Potreban validan email)
 

cforms contact form by delicious:days