BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Naslovna / POSLOVNI SOFTVER / Poslovni softver bez troškova održavanja

Poslovni softver bez troškova održavanja

Print Friendly, PDF & Email

Kada radite sa poslovnim ili računovodstvenim softverom jedan od najvećih problema sa kojim se srećete jeste – održavanje. Naravno,  neretko kada ovo čujete, zapitate se: „Zašto bi nešto održavali a samo što smo ga kupili, zar smo već kupili pokvarenu i lošu stvar?“. I tu nije kraj. Još veću komplikaciju predstavlja činjenica da za samo održavanje morate platiti određenu cifru mesečno ili na nivou godine. Ovakvi troškovi znaju da budu poprilično veliki i kreću se od 250 evra i više. Takođe, ne treba zanemariti i gubljenje živaca sa raznoraznim korisničkim servisima i programerima.

Moramo reći da u svetu naplata troškova održavanja porgrama za računovodstvo i nije baš uobičajena stvar. Da li ste vi ikada čuli da recimo Majkrosoft za svoje proizvode naplaćuje održavanje? Naravno, naplaćuju se nove i unapređene verzije softvera, ali ne i održavanje starih. Dakle, možemo zaključiti da softverske firme u Srbiji ustvari najveće profite ostvaruju ne prodajom programa, već naplatom „nevidljivog“ održavanja.

Baš zato vam predstavljamo rešenje Vršačke firme „ABC soft“.U startu moramo pohvaliti njihov odnos prema klijentima. Naime, oni za svoje softversko rešenje ne naplaćuju održavanje i ono je zauvek i u svakoj varijanti besplatno!

Prostom računicom možete i sami uvideti da, ukoliko koristite program za računovodstvo ABC soft-a, štedite najmanje 250 evra godišnje! Ovaj novac na primer možete iskoristiti za marketing ili unapređenje prodaje vaših proizvoda, što može imati još veće finansijske efekte za vašu kompaniju. Dakle, ukoliko ste spremni da unapredite poslovanje i ostvarite bolje rezultate predlažemo vam da isprobate ovo programsko rešenje.

Dobra vest je što više nikada nećete morati da kidate živce i sa službama podrške, a u današnje vreme ni to nije mala stvar.

Demo verziju softvera možete preuzeti klikom na ovaj link:http://www.abcsoft.co.rs/Abcsoftsetup_fpdemo.exe

Ili naručiti prezentaciju uz pomoć kontakt forme:

  1. (obavezno)
  2. (Potreban validan email)
 

cforms contact form by delicious:days

Za vas preporučujemo:

IT ICT

Priručnik sa debate o promenama u knjigovodstvu

Naša poznata softverska kompanija SAOP je održala seriju debata o promenama i novinama u računovodstvu.Na ...

jedan komentar

  1. Dusan Metodijevic

    Zdravo, pronasao sam vas na google.Interesuje me dali imate program za kafice i kolikokosta ako imate?Potreban mi je bez ikakve podrske jer na kosovu ne treba da budem povezan za pdv samo za licnu kontrolu a da moze da radi sa kasom epson tm88v.LP Dusan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *