BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Naslovna / Kontakt

4 Komentari

 1. Poštovani,

  planiram preseljenje agencije iz Novog Sada u Veliko Gradište. Zanima me da li je bolje zatvoriti radnju, pa je ponovo otvoriti ili je bolje preseliti? Da li je za preseljenje radnje bitna adresa preduzetnika? Da li se zahtevi za promene mogu podneti u Novom Sadu ili moraju u Velikom Gradištu? Takođe me zanima šta se dešava sa računom kod banke? Da li se novi račun otvara u Velikom Gradištu, kada APR odobri promenu podataka ili se i on prebacuje (menjaju se podaci)?

  Hvala na odgovoru,
  Srdačan pozdrav
  Ana

  • Poštovana Ana, najlakše je promeniti sedište radnje ne morate gasiti firmu.Adresa preduzetnika je potpuno ne bitna i ne mora biti u mestu gde je registrovana radnja, takođe ne morate menjati račun u banci.Dakle samo jednostavno promenite adresu firme u APR i možete normalno nastaviti da radite, jedino se trebate prijaviti u poreskoj upravi u Velikom Gradištu.

 2. Poštovani,
  Da li može da se za bespovratna sredstva konkuriše za otvaranje franšize za kurseve stranih jezika ili može samo ako se lično registruješ kod APR i otvoriš svoju školunstranih jezika.Da li može da konkuriše za ta sredstva knjigovodstvena agencija koja već radi ali za novije računare i programe ili može samo za novozaposlenog radnika.
  S poštovanjem,
  Sveta

 3. Dobar dan, postovani

  Ja živim u Srbiji 1,5 godinu, imam boravak zbog braka sa srbskim državljaninom ali nemam srbsko državljanstvo. Želim da pokrenem biznis ovde. U policii rekli da sam imam pravo na to. Gde sam mogu da nadzem informaciju o registracii biznesa inostranim drzavljaninom u Srbiji? Koji papire bi mi bilo potrebno da sredim? Ima li razlike u porezima između srpskog i inostranog drzavljanina?

  Hvala na odgovoru,
  Srdacan pozdrav
  Maria

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *