Print Friendly, PDF & Email

Sigurni smo da ste, kao i svaka poslovna i modno osveštena žena, svesne da vaš stajling govori jednako kao vaš karakter i vaš rad, .Posebno pri prvom susretu. Vaš outfit je taj koji progovara o vama, umesto vas i ostavlja utisak! A kako poslovni look zahteva ozbiljnost koja često vodi u monotoniju i jednoličnost, tu smo da vam predložimo kako da na elegantan način razbijete monotoniju OZBILJNOG poslovnog stajlinga. Jednostavno, a efektno – ŠIK POSLOVNOM TORBOM! Budite modno osveštena poslovna žena i privucite pažnju svojim modnim dodacima. Zanimljive i jednostavne poslovne tašne u klasičnim bojama idu uz sve i svakoga i donose određeni šik strogim biznis odelima!

 

1. Pun pogodak ćete postići modernom lakovanom crnom torbom u pravougaonom obliku, u koju staje sve, od fascikli od kozmetike. 

 

WE DO tašne

WE DO tašne

 

 

2. Iako služi da u nju stavite samo novčanik i telefon, mala crna štepana torba na rame doprinosi eleganciji. Za poslovne materijale poslužiće fascikla. 

fb TASNE WE DO

fb TASNE WE DO

 

3.  Bela torba standardne veličine odlično podiže svetle, letnje kombinacije odeće. Sofisticarana i elegantna. Jednostavno – must have letnjeg poslovnog stajlinga.

 

WE DO TAŠNE

WE DO TAŠNE

 

4. Torba u akutelnoj puder roze boji savršeno funkcioniše uz poslovne, ali i ostale dnevne i večernje kombinacije!

 

WE DO tašne

WE DO tašne

 

5. Crvena torba odlično podiže sive i crno-bele kombinacije odeće. Bićete primećeni i upamćeni na svakom poslovnom sastanku.

WE DO tašne

WE DO tašne