Print Friendly, PDF & Email

europass_logoČast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo i ponudimo mogućnost sertifikacije po EU standardima za kompetenciju specijalista za upravljanje EU fondovima u saradnji sa našim partnerom VCC Foundation iz Poljske a pod pokroviteljstvom Ambasade Republike Poljske u Beogradu.

Svi oni koji su bili učesnici našeg seminara vezano za upravljanje EU fondovima imaju mogućnost da se sertifikuju za gore pomenutu kompetenciju a u okviru našeg projekta koji izvodimo sa našim Poljskim partnerom i pod pokroviteljstvom Ambasade Republike Poljske u Beogradu.

Naime, kao što ste na samom seminaru upoznati, sadašnji iznos za sertifikaciju za pomenutu kompetenciju je 800€.  U okviru projekta, u mogućnosti smo da Vam ponudimo da se sertifikujete po povlašćenim cenama, tj. CPS Academy sa Poljskim partnerima finansiraće 2/3 pomenutog iznosa, a Vaše učešće bi bilo u iznosu od 1/3.

800€ /3=266,66€ (u dinarskoj protivvrednosti) Vaše učešće

533,34€ učešće CPS Academy sa Poljskim partnerima

Za pomenuti iznos biće Vam omogućeno:

  • Priručnik za polaganje ispita (PDF format)
  • Konsultacije (online) sa predavačima CPS Academy
  • Pravilnik i uputsvo o polaganju teoretskog (online) i praktičnog ispita
  • Polaganje ispita na online platform VCC Foundation (ispitna pitanja su na srpskom jeziku)
  • Dobijanje sertifikata sa Europass logom, a u skladu sa European Qualifications Framework i na osnovu ISCO-88 standarda

Želimo da Vam napomenemo da je broj kandidata po ovom projektu ograničen, te Vas pozivamo da nam, ukoliko ste zainteresovani, putem email potvrdite (izvršite) prijavu. Prijavna lista biće otvorena do 16. aprila. Kandidati koji su dobili učešće po ovom projektu biće obavešteni 21. aprila o daljim koracima za učešće u projektu.

Za dodatne informacije/Vaša pitanja možete nam se obratiti.

Osoba za kontakt: Dejan Marjanović 060/13 85 700  dejan.marjanovic@vccsrbija.com

Ili uz pomoć ove forme

  1. (obavezno)
  2. (Potreban validan email)
 

cforms contact form by delicious:days