Print Friendly, PDF & Email

Zamislite da imate jednostavna I lak način da povećate broj korisnika koji prate vašu fb stranicu. Iskustveno smo utvrdili da je najlakši način za to dobra fotografija. A neke studije na ovu temu su utvrdile sledeće:

Postovi sa slikama primaju 94% više pregleda nego postovi bez slika

Imati samo jednu sliku u okviru posta vam udvostručuje preglede na Facebooku I Twitteru.

Upotreba jedne slike na Twitteru uvećaće duplo angažovanje I deljenje istog posta

Upotreba slike na twitteru povećava broj retweetova za 28%.

Najvažnija stvar je da imamo alate kojima možemo lako slike da obradimo I da ih delimo. Jedna od stvari koja povećava učinak same slike je inspiracioni tekst na samoj slici. Kako ne bi gubili dosta vremena na obradu ovih slika grupa marketera je napravila ‘’Pablo’’ najlakši način da kreirate slike na netu koje imaju inspirativnu rečenicu.

 

Kreiranje sadržaja uz pomoć Pabla

Uz pomoć Pabla svako može lako I brzo da napravi sliku kakvu želi I da je u roku od 30 sekundi šeruje po webu. Ne traži logovanje, ne traži iskustvo u dizajnu kao ni novac samo je potrebno da upotrebite pametan I lak način za kreiranje slika.

Upišite bilo kakav tekst u tekst boxu sa nekih 130 karaktera poslovice koju volite I izaberite sliku po želji za pozadinu.

Na Pablu se nalazi gomila fotografija sa UnSplash, ili možete da uplodujete slike koje vi želite .

Obrada same fotografije nam pruža potpunu slobodu. Možete tekst da učinite manjim ili većim, da menjate fontove kao I tipove fontova, možete da blurujete fotografije ili ih učinite crno belim, pomerate stvari po slici, I dopisati još jedan red teksta. A kada završite sa obradom fotografije možete je jednim klikom šerovati na bilo koju socijalnu mrežu. Zaista brz I dobar način da imate kvalitetne fotografije.

10 zabavnih načina da upotrebite Pablo

  1. Inspiracionalni citati

Citati su super popularni na webu,  a mogu nam služiti za reklamiranje putem Pinteresta. Svako će lakše lajkovati neki doar I pametan citat koji je predstavljen preko slike nego u samom status.

  1. Činjenice I statistika

Izbacite šokantne statistike ili zanimljive činjenice. Pomognite da se znanje o ovim stvarima proširi putem weba a vi uerite plodove vašeg saznanja skupljanjem lajkova.

  1. Slike na početku teksta

Mnogo blogera praktikuje da objavi sliku koja ukratko opisuje sadržaj njihovog članka. Iz iskustva smo došli do zaključka da su ove slike veoma zgodne da odamo našoj publici vizuelno šta smo želeli da postignemo ovim člankom .

  1. Gostovanja poznatih ljudi na blogu

Zašto ne bi smo neku fascinatnu rečenicu koju smo dobili intervijuom objavili na ovaj lep I inovativan način. Publika voli vizuelni sadržaj I zašto ovako ne uobličiti tudje stavove koji su korisni.

  1. Kako istaći post na prebukiranom timeline?

Da bi slike bile dobre one dobro trebaju da budu optimizovane. Sa Pablom imate automatsku optimizaciju slika na 1,024 puta 512 pixela, a ovo je najbolja veličina za sve socijalne mreže.

  1. Slike za prodaju

Prilikom prodaje naših artikla putem internet najlakši I najbolji način za prezentaciju proizvoda je putem slika. A Pablo služi da imamo najbolje slike za socijalne mreže I dozvoljava nam da upakujemo sliku kako god želimo.

  1. Svedočenja o produktima

Kada želimo da prenesemo iskustvo o nekom proizvodu ili usluzi zašto ga ne podeliti na pravi način. Ovo je jedan od dobrih načina za korišćenje ovog online servisa.

  1. ‘ Starteri konverzacije’’

Pod ovim pojmom mi podrazumevamo kada želimo da započenmo neku konverzaciju mi je započnemo nekom simpatičnom slikom sa pitanjem za publiku koju želimo da pridobijemo.

  1. Objave dogadjaja

Ako želimo da objavimo neki dogadjaj koji će se desiti u narednom period najbolje su se pokazale pozivnice sa slikom za dati event. Ovo je još jedan od načina na koji možete da koristite ovaj fenomenalan proizvod.

10. Liste – Instrukcije

Ako imate potrebe da nekom pokažete korak po korak šta da uradi Pablo nam može pomoći I ovde.

Slike su postale način komunikacije medju ljudima. U informatičkom svetu mi smo pretrpani svakavim sadržaje, kako bi naš sadržaj postigao viralnost trebamo ga vizuelno najbolje predstaviti. To najlakše možemo uraditi ovom aplikacijom.