Ovogodišnja novembarska Iskra Konferencija opravdala je sva očekivanja njenih posetilaca, čak i više od toga.

Ovaj fantastični edukativni događaj koji je okupio eminentne stručnjake iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja organizovan je u Madlenianumu na najvišem nivou.

Inače, za one koji nisu upućeni, Iskra je namenjena svima onima koji zbog brzine modernog života ne uspevaju da odvoje vreme za svoje lične potrebe, želje ili ambicije.

Govornici na novembarskoj Iskra Konferenciji bili su:

Siniša Ubović–motivacioni trener

Lidija M. Rosati–Business & Performance Strategist

Thomas Bjorge–NLP Trener Klasičnog i Novog Koda

Margarita Milenković–Reiki Grand Master

Tomoko Tanuma–Akupunkturolog i Moksa Terapeut

Dr Vesna Danilovac–Master Coach i Educator

Tatjana Šešum–Psihoterapeut, Homeopata i Floriterapeut

Olivera Radovanović–Smeh Joga

Dr Milena Stanojević–Specijalista Trihologije

Dr Filip Ivanjac–TV autor i Voditelj

Pod sloganom konferencije Inspiracija–Transformacija–Akcija, Pokreni ISKRU u sebi, događaj je otvorio i vodio Dr Filip Ivanjac.

Program je započet kratkim muzičkim programom u izvedbi Jasne Đokić koja je pažljivim odabirom emotivnih kompozicija napravila odličan šlagvort učesnicima konferencije.

izvanredni učesnici govorili su o sledećem:

Veoma zanimljivi Thomas Bjorge je preko seta TATA tehnika i alata (The Art of Transformational Attraction) prikazao način na koji privlačite nešto u svoj život, bilo da je reč o materijalnom bogatstvu, ljubavi, mogućnostima i sreći. Posebnu pažnju izazvao je svojim čudesnim Imaginarijumom.

Šarmantna Margarita Milenković ovom prilikom prikazala je tehniku kako postati magnet za novac. Ona je pažljivo objasnila kako treba postupati sa novcem, šta treba uraditi kako bi vas novac zavoleo i dolazio u vaš život nezavisno od okolnosti. Posebno je objasnila njenu čuvenu i veoma efikasnu tehniku Novac za 68 sekundi.

Dr Milena Stanojević iz 101 Hair Clinic-e je svoje vreme iskoristila za prikaz tehnike za lečenje opadanja kose kod žena i muškaraca.

Neverovatni Siniša Ubović je u svojoj radionici Život te zove-KRENI animirao sve prisutne da učestvuju i potom je na jedan veoma zabavan, jednostavan i praktičan način pružio mogućnost svima da sagledaju u kojoj se, od tri životne faze, trenutno neko nalazi. Svojom neverovatnom i prepoznatljivom energijom kojom pleni i koju nesebično deli drugima, pružio je poseban događaj ovoj Konferenciji.

Dr Vesna Danilovac je kroz radionicu Nova duša za Novu Godinu prikazala korisne alate za oslobađanje od toksičnih emocija koje se nakupljaju u podsvesti tokom života i koji predstavljaju bol i otrov vaše duše. Njen program deo je holističkog pristupa u pronalaženju ravnoteže i unutrašnjeg ispunjenja na emocionalnom, duhovnom, mentalnom i fizičkom nivou.

Tatjana Šešum prikazala je način promene obrasca ponašanja u ljubavi kroz lekovita svojstva cvetnih esencija u cilju pronalaženja nama sličnih bića koja su rasejana po svetu a sa kojima je neophodno sve podeliti.

Fantastična Lidija M. Rosati je kroz radionicu Dok gubim dobijam–nežna umetnost transformacije prisutnima pružila uvid u korake koji su potrebni svima da vode život kakav žele i zaslužuju. Njena energija na bini bila je posebna, kao i njen prepoznatljivi osmeh.

Zanimljiva Tomoko Tanuma prikazala je umetnost kozmetičke akupunkture koja se, pored lečenja, koristi i kao tretman lepote. Ona je prikazala kakvi se efekti mogu postići ovom metodom za samo 15 minuta.

Osmeh Olivere Radovanović pokazao je zašto je ona Smeh Joga ekspert. Olivera je na jedan veoma prijatan način prisutnima donela fantastičnu mogućnost da se preko Smeh Joge pokaže gde im se to sakrila radost, kako da je nađu ponovo i neguju dalje.

U pauzama govornika, u holu Madlenianuma, izvanredno su organizovani propratni događaji uz osveženje i štandove sponzora kao i ostalih gostiju. Posebno su se izdvojili i bili naročito posećeni štand gostiju iz Palestine sa Palestinskim Konzulom na čelu, kao i štand čuvenog i neumornog stvaraoca Slobodana Bobe Petrovića.

Sve ovo ne bi bilo tako magično kao što je i bilo da nije bilo dirigentske palice moje prijateljice, čudesne Violete Karaklajić i njenih saradnika, kojima se ovom prilikom posebno zahvaljujem na toplom prijemu i mogućnosti da napišem nekoliko reči o ovom sjajnom događaju (Blog www.simonsimonovic.com , nick name „Bloggerman“).

Sledeća Iskra planirana je za 6.april 2019.godine, pa koristim ovu priliku da budem njen Ambasador i sve zainteresovane čitaoce ove priče, kao i ljude sa posebnom životnom energijom, pozovem na taj događaj.

Još jednom, Iskra hvala ti i vidimo se opet.

by Simon Simonović